Webshop

De tre nye ”drenge i klassen”

Siden efteråret 2021 har vi fået tre nye medarbejdere hos LAPP Danmark. Her kan du lære dem lidt at kende!

Michael Sonne

LAPP Danmark: De tre nye ”drenge i klassen”

Sales support

Mit navn er Michael Veith Sonne, jeg er 45 år og er uddannet i teknisk salg og økonomi. Jeg startede hos LAPP i 2021, som en styrkelse af sales support teamet i Danmark. Jeg bor sammen med min familie i Vallensbæk på den Køben-havnske vestegn. Min fritid bruger jeg på familien, husbyggeri og naturen, gerne på Bornholm.

Jeg er klar til at hjælpe jer, sammen med Majbritt og Hanne på kontoret i Greve. Kontakt os på 4395 0000 eller kundeservice.dk.mse(at)lapp.com.

Per Wirenfeldt

LAPP Danmark: De tre nye ”drenge i klassen”

Produktspecialist

Mit navn er Per Wirenfeldt, jeg er 48 år og er uddannet elektriker og flytekniker. Jeg startede i november 2021 som produktspecialist i LAPP Danmark. Jeg bor sammen med min familie i Skanderborg. Min fritid bruger jeg på familie, naturen og cykling.

Ønsker du at komme i kontakt med mig, kan du kontakte mig på 4395 0005 eller per.wirenfeldt(at)lapp.com.

Christian Larsen

LAPP Danmark: De tre nye ”drenge i klassen”

Ekstern salg Midt- og Nordjylland

Mit navn er Christian Larsen, jeg er 46 år og bosat i Hjørring sammen med min kæreste og vores fire børn. Jeg er uddannet elektriker, og har arbejdet med alt fra hus installation, tyverialarm og industri. Jeg har været selvstændig i en årrække, og de seneste år arbejdet som konsulent. I min fritid nyder jeg familielivet, venner, gåture i naturen, og min passion for motorcykler.

Ønsker du at få besøg eller en uforpligtende snak, så kontakt mig på 4395 0006 eller christian.larsen(at)lapp.com.